Çanakkale Savaşları’nın ilk şehitleri anıldı

Anasayfa
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale Savaşları’nın ilk şehitleri düzenlenen törende dualarla anıldı.

Reklam

Çanakkale Deniz Savaşı öncesinde 3 Kasım 1914’te, İngiliz ve Fransız donanmalarına ait gemilerden açılan ateş sonucu şehit düşen 5 subay ve 81 er, Seddülbahir Kalesi’nde düzenlenen törenle rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından düzenlenen anma programına; Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Mustafa Biçen, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek, kurum amirleri Şehit Aileleri Dernekleri, Gazi Dernekleri, şehit aileleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Çanakkale Savaşı’nın ilk şehitlerini anma programı, İlk Şehitler Kabristanlığı’na karanfil bırakılmasının ardından Çanakkale Savaşı’nda şehit düşen askerler için dua edilmesi ile sona erdi.



0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çanakkale Savaşları’nın ilk şehitleri anıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

HaberOnYedi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin